Comunicate de presă Comunicate de presă

Înapoi

Discutii intre ministrul Petrescu si un potential investitor indian

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a primit astăzi delegația companiei indiene Synergy Char, aflată într-o misiune de explorare a ofertei investiționale românești.

"Ca ministru pentru mediul de afaceri mă preocupă atragerea unui volum cât mai mare și diversificat de investiții, România oferind o paletă extinsă de oportunități de business. Vă puteți baza pe suportul meu și al echipei InvestRomania în relaționarea cu instituțiile publice locale și centrale și comunitatea de afaceri românească în vederea colectării cât mai multor informații necesare poziționării ferme a României pe harta dumneavoastră investițională", a declarat ministrul Petrescu.

Compania Synergy Char intenționează sa realizeze o investiție în domeniul metalurgiei, România aflându-se pe o poziție favorită în opțiunile investitorului indian datorită poziției strategice, calificării forței de muncă, rezervelor naturale, capacităților energetice și costurile acestora, programelor de sprijin pentru investiții străine și poziționarea zonelor industriale și a zonelor libere.

Potențiala investiție are o valoare estimată de 50 milioane dolari și ar crea un număr de minim 500 de angajați.

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat