Comunicate de presă Comunicate de presă

Înapoi

Participare ministrul Petrescu reuniune AOAT

București, 13 martie 2017

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat s-a întâlnit, astăzi, alături de premierul Sorin Grindeanu, cu reprezentanții Asociației Oamenilor de Afaceri Turci.

"Nivelul investitiilor companiilor turcesti este in crestere constanta, atingand, daca luam in considerare si investitiile indirecte, aproximativ 6.5 miliarde euro. Chiar si asa, suntem inca departe de a atinge potentialul maxim al relatiei comerciale dintre țările noastre. Ministerul pe care il conduc lanseaza un mod diferit de relationare cu mediul investitional, apropiat de zona pragmatica a business-ului, oferind potentialilor investitori in Romania posibilitatea de a avea un punct de contact integrat "turn key solution" prin care sa oferim asistenta si suport oamenilor de afaceri de la decizia de a investi in Romania pana la materializarea investitiei", a declarat ministrul Alexandru Petrescu.

http://gov.ro/ro/stiri/premierul-grindeanu-energia-i-apararea-sunt-doua-domenii-cu-potential-de-dezvoltare-in-relatiile-bilaterale-dintre-romania-i-turcia

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat