IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Precizare norme STARTUP NATION

București, 28 februarie 2017

PRECIZARE

Ca urmare a informațiilor apărute în mass media, referitoare la normele de implementare a programului Start-up nation, Biroul de presă al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, face următoarele precizări:

Proiectul privind elaborarea normelor de aplicare a programului Start-up nation, inclusiv grila de evaluare a planului de afaceri, publicat în data de 22 februarie, se afla în dezbatere publică până pe data de 3 martie și poate suferi modificări, în funcție de propunerile primite atât din partea Oficiilor Teritoriale pentru IMM și Cooperație (OTIMMC) cât și din partea mediului de afaceri.

În urma discuțiilor cu OTIMMC și a propunerilor și sugestiilor din partea mediului de afaceri punctajele din grilă au suferit unele modificări, o variantă intermediară, actualizată în timp real, fiind publicată pe pagina de web www.aippimm.ro. Toate propunerile și observațiile primite până pe data de 3 martie vor fi centralizate în vederea dezbaterii în cadrul Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea IMM.

După organizarea Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea IMM, varianta aprobată a Hotărârii de Guvern va fi postată pe pagina de web www.aippimm.ro și va fi transmisă spre avizare la Consiliul Interministerial privind Ajutorul de Stat (CIAS).

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat își menține deschiderea pentru continuarea unui dialog constructiv cu toți actorii implicați și interesați de impactul Programului Star-up nation și recomandă echilibru în transmiterea mesajelor de natură să afecteze elaborarea unui astfel de program cu beneficii majore pentru antreprenori.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content