IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Participare ministrul Patrescu – AG asoc municipiil

București, 13 martie 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a participat, astăzi, alături de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, unde au fost identificate soluții pentru dezvoltarea în sens antreprenorial a administrației publice locale.

Există o competiție sănătoasă în atragerea de investiții nu doar între țări, ci și între regiuni, județe și municipii. Le-am transmis tuturor reprezentanților autorităților locale că în ministerul pe care il coordonez vor găsi întotdeauna un partener în relația cu investitorii interesați să dezvolte afaceri în orice zonă a țării. În lunile următoare, vor fi organizate întâlniri regionale între reprezentanții Guvernului și cei ai autorităților locale, în care vor fi analizate în detaliu marile proiecte de dezvoltare din Programul de Guvernare. Ne vom uni eforturile pentru ca împreună să aducem bunăstare prin atragerea investițiilor străine, dezvoltarea capitalului autohton, reindustrializarea României și creșterea numărului de firme și, implicit, a locurilor de muncă”, a declarat Alexandru Petrescu.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content