IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Sărbătorim anul acesta, pe 15 martie, 55 de ani de la nașterea mișcării consumatoriste mondiale.

București, 15 martie 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

“Sărbătorim anul acesta, pe 15 martie, 55 de ani de la nașterea mișcării consumatoriste mondiale.

Într-o societate democratica, o afacere nu poate avea succes pe termen lung dacă nu își respectă și protejează pe deplin consumatorii. Am făcut, ca societate, pași importanți pentru asigurarea celor patru drepturi fundamentale ale consumatorilor: dreptul la securitate, dreptul la informare, dreptul de a fi ascultat și dreptul de a alege produse și servicii, dar mai avem încă multe de realizat.

Ca ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat voi veghea cu toată responsabilitatea funcției mele ca organismele dedicate protecției consumatorului să acționeze în spiritul transparenței și corectitudinii pentru creșterea gradului de siguranță și securitate al consumatorilor. Voi fi în permanență un colaborator apropiat al oamenilor de afaceri care, în activitatea lor, pun pe un loc important interesele consumatorilor” , a declarat ministrul Alexandru Petrescu, cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content