IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Participare SS Cristian Dima conferinta InvestRomania

București, 16 martie 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Cristian Dima, secretar de stat, a participat astăzi la lucrările Conferinţei “Invest in Romania” organizată, la Galați, de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în parteneriat cu Consiliul Județean Galați, Primăria Municipiului Galați, Consiliul Național al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România, reprezentanții celor două universități gălățene, dar și ai mediului de afaceri regional.

Am construit aici o mare deschidere pentru atragerea și dezvoltarea de investiții care vor duce la creșterea capacității de export și a productivității zonei. Oportunităţile oferite de judeţul Galaţi şi de regiunea Sud-Est pot fi fructificate în proiecte comerciale bilaterale concrete, atât pentru dezvoltarea mediului de afaceri şi a bunăstării gălăţenilor, cât şi pentru consolidarea zonei ca un partener viabil şi stabil pentru investitorii străini”, a declarat Cristian DIMA, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Invest in Romania” este un program de promovare a oportunităţilor de investiţii la nivel regional şi de stimulare a atragerii noilor investiţii prin organizarea unei serii de evenimente specifice, vizând dezvoltarea mediului de afaceri la nivel naţional şi stabilirea de parteneriate transnaţionale.

Antreprenorii români, au ocazia, în premieră, în cadrul acestei reuniuni dedicate mediului de afaceri, să interacţioneze direct cu ataşaţii economici ai României din diferite ţări precum Ungaria, Germania, Austria, Spania, Italia, Turcia, SUA, Grecia, Franţa sau ţări din America Latină etc., care le pot oferi date și informații legate de specificul economic al diverselor pieţe, posibilităţile de export pentru firmele româneşti sau tendinţele existente în ţările de referinţă pentru anumite sectoare de activitate.

La eveniment alături de Cristian Dima, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat au participat preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Liviu Rogojinaru, precum și reprezentanţi ai mediului de afaceri regional.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content