IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Participarea min Petrescu la conferinta curs de guvernare

București, 21 martie 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a participat, astăzi, la conferința “Falia dintre Economia românească și România productivă: Politicile necesare să o închidem”, organizată de cursdeguvernare.ro în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, care a reunit, într-o dezbatere activă, autoritățile și oamenii de afaceri.

Mă bucur să constat că există deja o anumită familiaritate a oamenilor de afaceri cu măsurile din Programul de Guvernare destinate dezvoltării mediului de business pe care fie le continuăm, fie le vom demara în viitorul foarte apropiat, fiind într-o formă avansată de materializare. Îmi doresc ca astfel de întâlniri să devină cât mai prezente şi cu tracţiune cât mai mare în cadrul consultativ. Mediul de afaceri are nevoie de o mai bună armonizare, o punte de legătură între antreprenori şi reprezentanţii instituţionali. Vă asigur de o abordare guvernamentală orientată spre business a tuturor soluțiilor posibile la problemele pe care le întâmpinați. Împreună putem dezvolta un mediu de afaceri orientat spre inovație, noi modele și tehnologii de business, cu o mai bună productivitate, capabil să facă față concurenței de pe piețele internaționale”, a declarat ministrul Petrescu.

În cadrul conferinței au fost identificate mai multe soluții destinate creșterii competitivității, îmbunătățirii productivităţii, inovarii și alinierii la exigenţele piețelor internaționale.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content