IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene în România

COMUNICAT DE PRESĂ

Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene în România

București, 21 martie 2017: Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat continua concursul lansat de Comisia Europeană „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene”, editia 2017, care identifică şi recunosc promotorii de succes ai întreprinderii şi antreprenoriatului în Europa, ce expun cele mai bune politici şi practici antreprenoriale, sporesc conştientizarea valorii adăugate de antreprenoriat, încurajează şi inspiră potenţialii antreprenori.

Prin acest demers, Direcția Generală Întreprinderi şi Industrie din cadrul Comisiei Europene doreşte să răsplătească iniţiativele care facilitează afacerile, în special prin recunoaşterea importanţei antreprenoriatului.

Candidatii eligibili sunt: autoritățile naţionale, regionale sau locale sau un parteneriat public-privat, din orice zonă a UE sau ţări asociate Programului de Competitivitate şi Inovaţie (CIP) Islanda, Norvegia, Serbia sau Turcia.

Etapele procesului de aplicare pentru premii sunt: desfasurarea etapei nationale a concursului, finalizata prin selectia a maxim doua candidaturi urmata de comunicarea candidaturilor Romaniei catre Comisia Europeana; desfasurarea selectiei proiectelor castigatoare de catre un juriu stabilit de catre Comisia Europeana; acordarea premiilor in luna noiembrie, 2017.


Manualul operational si Formularul de candidatură se găsesc pe site-ul 
www.immoss.ro.
Termenul de depunere a solicitărilor de către candidaţii din România este de 24.06.2017.

În România, Punctul National de Contact pentru competiţia „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene” funcţionează în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, acesta având atribuţii în organizarea etapei naţionale a competiţiei şi promovarea câştigătorilor la Comisia Europeană.

Informaţii suplimentare despre această competiţie puteţi afla accesând următorul link:
http://ec.europa.eu/…/enterprise-promotion-awa…/index_en.htm

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content