IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

România participantă la târgul internaţional „ProWein”, (Düsseldorf, 19-21 martie 2017)

COMUNICAT DE PRESĂ

România participantă la târgul internaţional „ProWein”,
(Düsseldorf, 19-21 martie 2017)

București, 22 martie 2017: Unsprezece producători şi exportatori români de vinuri au participat în perioada 19-21 martie 2017 la târgul internaţional „PROWEIN”, care a avut loc la Düsseldorf, Germania.

În pavilionul național al României, pe o suprafață de 117 mp., companiile ALCOVIN SRL, CH. PIETROSĂRAŢII SRL, CRAMA CEPTURA SRL, CRAMELE HALEWOOD SA, CRAMELE SENATOR SRL, DOMENIILE BLAGA SRL, DOMENIILE MENNINI SRL, DOMENIUL BOGDAN SA, DOMENIUL COROANEI SEGARCEA SRL, JIDVEI SRL FILIALA ALBA şi VIILE BUDUREASCA SRL au avut oportunitatea de a-și promova oferta de vinuri româneşti pe o piaţă concurenţială, în care calitatea şi marketingul joacă un rol deosebit de important.

Prezenţa tradiţională a României la această manifestare are ca scop promovarea exportului românesc de vinuri de înaltă calitate, consolidarea relaţiilor cu partenerii de afaceri, dar şi atragerea de noi clienţi pentru vinurile româneşti.

Pavilionul României a fost vizitat de reprezentantul Biroului de Promovare Comercial Economica – BPCE Bonn, care a discutat cu reprezentanţii firmelor româneşti despre capacităţile de producţie, politica de promovare pe piaţa externă şi specificul pieţei germane, confirmând sprijinul Consulatului General al României la Bonn privind organizarea de acţiuni de promovare a vinurilor româneşti pe piaţa landurilor aflate în zona de competenţă a Consulatului (Renania de Nord-Westfalia, Hessa, Renania-Palatinat şi Saarland).

În contextul promovării active a produselor româneşti, la data de 20 Martie 2017 a fost organizat în standul naţional al României un cocktail cu degustare de vinuri.

Participarea României la târgul internaţional ProWein 2017 a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în colaborare cu Asociaţia producătorilor şi exportatorilor de vinuri – APEV, în conformitate cu Programul de promovare a exportului, în cadrul parteneriatului public-privat.

Ediția de anul acesta s-a bucurat de participarea a peste 6300 de companii din 60 de ţări, printre care Germania, Franta, Italia, SUA, Africa de Sud, Republica Moldova, Bulgaria, Azerbaidjan, Chile, Australia, Grecia, Austria, România, etc.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content