IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Legea Prevenției a fost lansată în dezbatere publică

București, 30 martie 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Legea Prevenției a fost lansată în dezbatere publică

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a lansat în dezbatere publică proiectul Legii Prevenției, care se bazează pe doi piloni, și anume: necesitatea unei bune informări a agenților economici și crearea cadrului optim de informare a acestora prin mai multe instrumente și identificarea zonei de rezonabilitate în actul de control.

Am lansat astăzi în dezbatere publică proiectul Legii Prevenției, după câteva săptămâni de discuții ample, intense și constructive cu specialiști din toate ministerele care au în subordine organisme de control, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai celor mai importante asociații patronale și sindicale, cu asociația municipiilor din România. Astfel, intrăm în etapa consultării extinse a prevederilor acestei legi, precum și a listei contravențiilor incluse în Anexa 1. Legea Prevenției este un prim pas în emanciparea actului de control atât de necesar redinamizării mediului de afaceri și a administrației publice”, a declarat ministrul Alexandru Petrescu.

Proiectul poate fi studiat la link-ul: http://www.aippimm.ro/…/transparen…/proiect-legea-preventiei

Propunerile, observațiile, opiniile celor interesați să participe la procesul elaborării proiectului Legii Prevenției sunt așteptate la adresa de e-mail dezbateri.publice@imm.gov.ro până pe data de 1 mai 2017.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content