IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Intalnirea ministrului Alexandru Petrescu cu delegatia companiei braziliene Randon Implementos

COMUNICAT DE PRESĂ

Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a avut, astăzi, o întrevedere cu delegația companiei braziliene Randon Implementos SA, aflată în România într-o misiune de prospectare a ofertei investiționale românești.

Introducând România pe agenda dumneavoastră de investiții veți găsi în comunitatea de business românească parteneri compatibili, cu mare disponibilitate de absorbție de investiții în proiecte greenfield sau joint ventures. Prin punctul unic de contact, creat la nivelul Ministerului pentru Mediul de Afaceri pentru oamenii de afaceri care vor să investească în economia națională, aveți acces la toate informațiile necesare construirii unei imagini de ansamblu complete și coerente a hărții economice românești“, a declarat ministrul Alexandru Petrescu.

Compania Randon Implementos SA din Brazilia, cel mai important producător de echipamente de transport rutier din America de Sud, cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard de dolari pe an, intenționează o extindere economică în Europa, poziția geo strategică a României, potențialul său de a deveni un hub de producție regional în domeniu, precum și cadrul legislativ și de business, orientat către mediul de afaceri, propulsând țara noastră în primele opțiuni ale investitorului brazilian.

În acest context, partenerii de dialog au trecut în revistă o serie de capacități de producție din domeniul construcțiilor de mașini din România, cu care  reprezentanții Randon Implementos SA au avut deja discuții sau intenționează să deschidă misiuni de prospectare/cercetare a oportunităților de colaborare.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content