IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

BMW a discutat cu ministrul Petrescu strategia pentru reducerea emisiilor de carbon

INFORMARE DE PRESĂ

BMW a discutat cu ministrul Petrescu strategia

pentru reducerea emisiilor de carbon

București, 13 iunie 2017: Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a avut astăzi o discuție cu reprezentanți ai Diviziei de Afaceri Corporatiste și Comunicare pe probleme de Mediu a grupului BMW.

Întâlnirea de astăzi reprezintă o continuare a discuțiilor pe care ministrul Petrescu le-a purtat în luna aprilie la Munchen și se încadrează într-un parteneriat mai larg pe care Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat îl dezvolta cu grupul BMW în susținerea industriei 4.0.

Reglementările legislației europene referitoare la emisiile de dioxid de carbon în perioada 2015-2030 și provocările pe care acestea le vor avea asupra industriei și pieței auto au fost principalele subiecte de discuție.

Devine tot mai clar că autoturismele electrice și hibride vor juca un rol tot mai important în viitor. România are o politică generoasă de stimulare a achiziției de autoturisme hibride și electrice iar Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin rolul său de integrator, va încuraja și susține un dialog aplicat pe teme referitoare la industria și piața auto”, a afirmat ministrul Alexandru Petrescu.

La întâlnirea de azi au fost prezenți specialiști din cadrul ministerelor Transporturilor și Mediului

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content