IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Participă la consolidarea comunității românești de business!

ANUNȚ

Participă la consolidarea comunității românești de business!

Fii mentor pentru Start-Up Nation!

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat înființează Registrul Național al Mentorilor Antreprenori, o baza de date publică online alcătuită din antreprenori de succes care vor să împărtășească, pe bază de voluntariat, din experiența acumulată celor aflați la început de drum în business.

Anul acesta cel puțin 10 000 de antreprenori care demarează noi afaceri finanțate prin Programul StartUp Nation vor avea nevoie, pentru implementarea proiectelor, de îndrumare și exemple de bune practici pentru a rezista în fața provocărilor specifice derulării unei afaceri.

Activitatea de mentorat va consta în participarea la o serie de discuții cu cei care au nevoie de îndrumare în dezvoltarea afacerii în cadrul unor conferințe/dezbateri/ateliere de lucru și dialogul față în față sau online cu antreprenorii debutanți.

Îi invităm pe toți cei care vor să împărtășească din experiența lor să participe la acest proiect al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat consolidând comunitatea românească de business prin acompanierea antreprenorilor aflați la început de drum în transformarea unor idei în afaceri sustenabile.

Vă rugăm să completați formularul de înscriere în Registrul Național al Mentorilor Antreprenori si sa îl transmiteți la adresa de e-mail mentorat@imm.gov.ro.

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

FORMULAR ÎNSCRIERE

Subsemnatul ………………………………………………………………………………………………………………

Asociat în……………………………………………………………………………………………………………………

Doresc să mă înscriu în Registrul Național al Mentorilor Antreprenori pentru mentorat în domeniul:…………………………………………………………………………………………….

Pentru activitatea de mentorat mă recomandă (scurt bios):……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Date de contact:

Telefon:

Fax:

e-mail:

website:

Îmi exprim disponibilitatea de a oferi mentorat prin:

a) Participare la discuții față în față sau în cadrul unor conferințe, în orașul:…………………………………………………………………………………………………………………………

b)Vizite la sediul mentorului, în orașul:…………………………………………………………………………………………………………………………

c) Vizite la sediul antreprenorului, în orașul:……………………………………………………………

d) Discuții online.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content