IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Întrevederea Secretarului de Stat Pîrvănescu cu delegația unei companii japoneze

COMUNICAT DE PRESĂ

Paula Pîrvănescu, Secretar de Stat în ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț si Antreprenoriat a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanți ai companiei japoneze Marubeni, care se află în România în misiune de prospectare pentru găsirea unor potențiali parteneri în sectoarele în care activeaza .

 

În cadrul discuților, secretarul de stat, Paula Pîrvănescu, a evidențiat  deschiderea și interesul pe care ministerul le are în spjirinirea  companiilor care doresc să-și extindă amprenta investițională în țara  noastră. Reprezentanții companiei japoneze și-au manifestat interesul pentru  posibile poiecte investiționale in sectoare precum transport, managementul  deșeurilor, infrastructură, industria auto și IT&C.

 

Marubeni Corporation este unul din marii jucători japonezi prezenți în  industrie și investiții asociate infrastructurii și energiei cu o cifră de  afaceri de peste 100 miliarde USD.

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content