IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Paula Pîrvănescu, secretar de stat a participat în calitate de speaker la Conferința CEE Supply Chain Dialog-Inform, Insight, Invent, Invest

INFORMARE DE PRESĂ

Paula Pîrvănescu, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a participat în data de 3 octombrie 2017, în calitate de speaker la Conferința CEE Supply Chain Dialog-Inform, Insight, Invent, Invest, eveniment care s-a desfășurat în capitala Poloniei, Varșovia.

 

Demnitarul român a prezentat măsurile luate de Guvernul României, prin Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în scopul promovarii atractivității economiei românești și a climatului investițional, din perspectiva dezvoltării și extinderii investițiilor poloneze în țara noastră.

 

Evenimentul, organizat de către Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (The Polish Investment and Trade Agency) și Ambasada României la Varșovia s-a bucurat de participarea reprezentanților agențiilor de investiții, a unor bănci de export și instituții academice din Croația, Cehia, Ungaria, Polonia, Serbia și Slovenia.

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content