IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

START UP NATION SUMMIT – Ediția de toamnă 2017, Constanța

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a discutat ieri, la Constanța, despre evoluția și dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc, IT&C, mentorat și acces rapid la finanțări prin Programul Start Up Nation cu antreprenorii constănțeni, în cadrul START UP NATION SUMMIT – Autumn edition 2017, eveniment desfășurat la Universitatea „Ovidius” și organizat de către Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Constanța.

 

În această sesiune a programului de finanțare Start Up Nation, Agenția Constanța  a evaluat un număr de 871 dosare din 2000 depuse. Până la această dată s-au semnat 511 Acorduri de finanțare, urmând ca până la data de 15 noiembrie 2017 să se finalizeze semnarea acordurilor de finanțare cu aplicanții admiși în program.

 

Partenerii de implementare pentru programul START UP NATION sunt Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Banca Comercială Română, Banca Transilvania, CEC Bank.

 

La eveniment au participat Ioan Albu, prefectul Judetului Constanța, Decebal Făgădău, primarul Municipiului Constanța, reprezentanții Universitatii “Ovidius”, ai băncilor partenere si ai mediului de afaceri local.

 

Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (A.I.M.M.A.I.P.E) Constanța are arondate un număr de șase județe: Constanța, Brăila, Galați, Buzău, Vrancea și Tulcea.

 

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content