IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

Parteneriat de colaborare între Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România

COMUNICAT DE PRESĂ

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România vor colabora în proiecte pentru internaționalizarea societăților comerciale românești și intensificarea activității externe de diplomație comercială a României.

Parteneriatul de colaborare a fost semnat, astăzi, de Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și  prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu – Preşedintele (UCCBR).

“Este un parteneriat strategic pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial modern, care, are nevoie de tot sprijinul nostru. Datoria noastră este să le asigurăm antreprenorilor toate informațiile de care au nevoie, toate instrumentele necesare dezvoltării și multiplicării afacerilor lor, generatoare de plus valoare în economia românească“, a declarat ministrul Laufer.

În baza acestui document, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și  Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România vor face schimb de informații, vor  organiza, în comun, evenimente promoționale pentru promovarea exporturilor românești, contribuind efectiv la accederea companiilor autohtone și investitorilor români pe piețele externe, cu impact direct și concret asupra internaționalizării acestora și dezvoltării exporturilor și a relațiilor economice și comerciale externe ale României.

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content