IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

INVITAȚIE DE PRESĂ

Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat, va conduce, vineri, 9 februarie a.c., începând cu ora 10:00, reuniunea Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (CCDIMM), organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Evenimentul face parte din seria consultărilor cu partenerii de dialog și societatea civilă, inițiate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, pentru creșterea gradului de transparență a deciziilor administrației publice și  implicarea actorilor interesați în dezbateri cu impact asupra mediului de afaceri, comerțului, investițiilor și sectorului întreprinderilor mici și mijloci.

În cadrul reuniunii de mâine vor fi dezbătute proiectele procedurilor de implementare a programelor naționale care urmează a fi derulate de MMACA în anul 2018, acestea urmând a fi actualizate pe baza procedurilor de implementare din anul 2017.

Vă invităm să participați la sesiunea de oportunități de imagini ce va avea loc la începutul întâlnirii, între orele 10:00 – 10:10, și la declarațiile de presă de la ora 11:15.

Operatorii TV şi fotoreporterii sunt așteptați  la sediul CCIR din Blvd. Octavian Goga nr. 2, sala Amfiteatrul Alexandru Ioan Cuza, Intrarea D, începând cu ora 09:45, iar reporterii, începând cu ora 11:00.

Accesul se va face pe baza legitimației de presă.

După încheierea evenimentului, va fi transmis un comunicat de presă.

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content