IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Zece firme româneşti la „Première Vision” Paris

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Zece firme româneşti din industria uşoară au participat, în perioada 13-15 februarie a.c., la unul dintre cele mai prestigioase Saloane internaționale de modă, Première Vision” Paris.

ANDRADE TEXTILE, ART LIMITED SRL, BIARONE TEHNO SRL, CATEX SA, CONFLUX SA, CRISTIAN ABC SRL, EUROCONF SA, KASIOVA COM SRL, LEHEL ELIT FASHION SRL şi ZOE ONA PRODUCTION SRL au expus creații din industria vestimentară alături de alți 1725 expozanți din 50 de ţări, în cadrul diferitelor secţiuni ale târgului: Yarns, Fabrics, Leather, Designs, Accessories.

Creatorii români prezenți la Salon au avut, încă din prima zi, numeroase întâlniri cu firme de distribuție, atât din Franța, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca şi alte țări europene, dar şi din Africa si Orientul Mijlociu, precum şi cu reprezentanți ai presei de specialitate, creându-se astfel reale posibilităţi pentru creșterea exporturilor românești de îmbrăcăminte şi identificarea unor noi oportunități de atragere de investiții în ţara noastră.

Prezenţa românească la unul dintre cele mai prestigioase Saloane internaționale de modă, alături de experiența acumulată în competiția cu ţări recunoscute în domeniu, aduce un beneficiu important producătorilor români, generând colaborări însemnate şi noi oportunități de export, precum şi o creştere a vizibilităţii produsului românesc şi o îmbunătăţire a calităţii mărfurilor exportate.

Salonul Première Vision, a cărui temă principală din acest an a fost „Inovaţia” şi care sprijină profesioniștii internaționali de modă în definirea colecțiilor pentru primăvara 2019, a avut loc la Parc des expositions de Paris-Nord Villepinte, pe o suprafaţă de expunere de 242 200 m2, repartizați pe nouă hale.

Pariciparea românească la evenimentul de la Paris a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, în colaborare cu Federația Patronală a Industriei Ușoare (FEPAIUS).

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content