IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Consultări cu reprezentanții comunității de business

INFORMARE DE PRESĂ

Ștefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și reprezentanții Confederației Naționale a Patronatului Român au convenit, astăzi, intensificarea colaborării și construirea unui dialog susținut pe problemele mediului de afaceri pentru crearea unui cadru legislativ îmbunătățit atât pentru capitalul român cât și pentru cel străin.

Ministrul Oprea continuă, astfel, seria consultărilor cu reprezentanții comunității de business în elaborarea măsurilor și politicilor publice destinate mediului de afaceri. Pe baza experienței și a ideilor pe care le au, partenerii de dialog pot contribui la redeșteptarea spiritului antreprenorial în România și asigurarea stabilității și predictibilității mediului de business.

În context, ministrul pentru Mediul de Afaceri a lansat invitația unei implicări active, susținute și realiste a comunității de afaceri în perfectarea și simplificarea programelor de susținere a înființării și dezvoltării IMM-urilor, motor al economiei românești.

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content