IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Ministrul Oprea a lansat seria de dezbateri cu viitorii antreprenori pentru îmbunătățirea programului Start-Up Nation 2018

INFORMARE DE PRESĂ

 

Ștefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, împreună cu Ciprian Pandea, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, doamna Roxana Pațurcă, senator de Călărași și secretarul de stat Adrian Marius Dobre au discutat astăzi cu studenții Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară Călărași, cu elevi ai liceelor cu profil tehnologic, viitori întreprinzători, dar și antreprenori din regiune principalele scheme de finanțare pe care ministerul le gestionează în anul 2018.

Ministrul Oprea și secretarul de stat Dobre au prezentat programele derulate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, punând un accent deosebit pe facilitățile și avantajele oferite de programul Start-Up Nation, programul de Internaționalizare a companiilor românești, programul de Microindustrializare și programul Comerț și servicii.

Un interes deosebit pentru cei peste 130 de participanți a prezentat programul Start-Up Nation, pe marginea căruia au fost lansate ample dezbateri. Pentru a veni concret în sprijinul viitorilor antreprenori, ministrul Oprea a decis că va delega persoane din cadrul Agenției pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare Export Ploiești care să prezinte tehnic toate detaliile programului, pentru toți tinerii interesați, într-o viitoare sesiune de informare, organizată cu susținerea Instituției Prefectului Călărași.

În final, ministrul Ștefan Radu Oprea împreună  cu secretarul de stat Ciprian Pandea i-au asigurat pe calărășeni că vor avea parte de tot sprijinul acestora în dezvoltarea mediului de afaceri și le-au mulțumit pentru participare.

Discuțiile au avut loc în cadrul turneului de promovare a ediției 2018 a Programului Start-Up Nation, inițiat de ministrul Oprea pentru creșterea atât a gradului de informare a viitorilor antreprenori, cât și a celui de absorbție a fondurilor de la bugetul de stat, puse la dispoziția IMM-urilor.

La evenimentul de astăzi au participat și prefectul George Iacob, subprefectul Mihăiță Constantin Beștea, precum și Sorin Vrăjitoru, deputat de Călărași.

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content