IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Industria IT din România – oportunități de promovare la Mobile World Congress 2018, Barcelona

COMUNICAT DE PRESĂ

 

13 companii românești din domeniile comunicaţii şi software expun produse şi servicii de înaltă tehnologie la cea mai prestigioasă manifestare din domeniul comunicaţiilor mobile și a tehnologiei informației, Mobile World Congress 2018 (MWC 2018), ce se desfășoară în perioada 26 februarie – 1 martie 2018, la Barcelona.

În pavilionul naţional al României, pe o suprafaţă de 107 mp, expun ALTOM  CONSULTING, AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE, ASSIST SOFTWARE, FREE WIFI SYSTEM, IMPREZZIO GLOBAL, IT SIX GLOBAL SERVICES, NEXUS ELECTRONICS, ROPARDO, SOFTECH, SOFTELLIGENCE ENGINEERING, TREMEND SOFTWARE CONSULTING, VISUAL FAN, ZYNK SOFTWARE.

Prezenţa companiilor româneşti la această manifestare internaţională a fost asigurată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în colaborare cu patronatul de profil ARIES şi este susţinută financiar prin Programul de promovare a exporturilor românești de produse şi servicii cu sprijin de la bugetul statului, în conformitate cu HG 296/2007. Delegația română beneficiază, de asemenea, de sprijinul Biroului de Promovare Comercial – Economică din cadrul Consulatului General al României  la Barcelona.

La ediţia MWC 2018, România îşi prezintă tehnologiile şi soluţiile inovative din domeniul comunicaţiilor mobile, şi în acelaşi timp concretizează unul dintre obiectivele strategiei guvernamentale – trecerea la societatea informaţională.

Evenimentul reprezintă o oportunitate de creştere a vizibilităţii şi promovării industriei IT din România şi a brandului sectorialRomania IT – Creative talent, technical intelligence.

Posibilităţile de stabilire de contacte și întâlniri de afaceri ale participanților români, precum și de cunoaștere a celor mai recente tendințe și de familiarizare cu cele mai noi tehnologii apărute pe piaţă, fac din Mobile World Congress un eveniment de la care toţi participanţii şi susţinătorii industriei IT&C au aşteptări ridicate și în acest an.

Standul românesc a fost vizitat de consulul general al României la Barcelona, care s-a întâlnit cu fiecare dintre companiile expozante și a discutat despre importanța participării la acest eveniment de marcă, având în vedere oportunitățile pe care le prezintă.

La ediţia din acest an a MWC, cea de-a 13-a desfăşurată la Barcelona, expun peste 2.300 de companii din peste 80 de ţări, pe o suprafață de aproximativ 100.000 mp. Manifestarea este deschisă atât specialiştilor cât şi publicului larg, fiind așteptați aprox. 108.000 de vizitatori.

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content