IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Ministrul Ștefan Radu Oprea: Programul prima casă a dat impuls economiei, deblocând piața creditării imobiliare

INFORMARE DE PRESĂ

Ștefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a reafirmat vineri, 2 martie 2018, la forumul Piaţa imobiliară: tendinţe şi obiective pentru 2018, hotărârea de a susține implicarea tinerilor, atât în dezvoltarea antreprenoriatului autohton, cât și în programele de creștere a accesului la finanțare.

Ministrul Oprea a apreciat, în urma radiografiei Programului Prima casă, că acesta a dat un impuls economiei, deblocând piața creditării imobiliare odată cu apariția sa.

“Cred că acest program şi-a atins scopul, atât în plan social, cât și economic, impulsionând inclusiv dezvoltarea pe orizontală a întreprinzătorilor, pentru că, aşa cum vedem astăzi, piața imobiliară este deblocată. Programul, care are finanțare, poate continua până în anul 2021, dar eu cred că el, de fapt, va continua atât timp cât va fi necesar în piaţă, cât dumneavoastră şi piaţa, în general, veți simţi nevoia de a avea Programul Prima casă”, a declarat ministrul Ștefan Radu Oprea.

Ministrul Ștefan-Radu Oprea a menționat că peste 200.000 de familii se bucură acum de Programul Prima casă, având, totodată, de câştigat de pe urma desfășurării acestuia, inclusiv dezvoltatorii economici, societăţile de construcţii, dar şi societăţile comerciale care produc și vând materiale de construcții.

Forumul Piaţa imobiliară: tendinţe şi obiective pentru 2018 a fost organizat de către INTACT MEDIA GROUP în cadrul “Salonului Imobiliar București” și a fost moderat de către Alessandra Stoicescu.

 

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content