IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Întrevederea Secretarului de Stat Dobre cu delegația chineză condusă de Hu Bing

INFORMARE DE PRESĂ

Adrian Marius Dobre, secretar de stat coordonator al domeniului comerț exterior a primit delegația China Import and Export Fair și China Foreign Trade Center, condusă de Hu Bing vicepreședinte și secretar general adjunct al organizației.

Tema centrală a discuțiilor s-a referit la participarea exportatorilor români la două importante evenimente expoziționale, care pot asigura o vizibilitate ridicată companiilor române, dar și noi oportunități de dezvoltare a afacerilor, Canton INT’l Export –Import Fair și China International Import Expo.

Secretarul de stat Adrian Marius Dobre a subliniat, în contextul relațiilor tradiționale romano-chineze că “vrem să continuăm implementarea aplicată a parteneriatului economic si comercial, pe baza unor contacte sustenabile și corecte, însă, pentru a avea o finalitate win-win a proiectelor despre care discutăm este necesar să stabilim obiective clare, ferme care să fie monitorizate și cuantificate la termene precise”.

În context, s-a făcut o analiză a stadiului relațiilor bilaterale româno – chineze, partenerii de dialog apreciind că există de ambele părți un interes real pentru creșterea schimburilor comerciale si echilibrarea balanței comerciale.

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content