IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Producătorii români prezenți la WIRE & TUBES Düsseldorf

INFORMARE DE PRESĂ

 

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în colaborare cu Uniunea Producătorilor de Oțel din România (UniRomSider) și cu susținerea Biroului de Promovare Comercial Economică din Bonn, au organizat participarea României sub pavilion național la târgul internațional WIRE & TUBES, desfăşurat la Düsseldorf, în perioada 16-20 aprilie 2018.

Cinci firme din sectorul metalurgic, producătoare de de sârme, cabluri și țevi au expus în standurile pavilionului naţional produse româneşti: SÎRME ȘI CABLURI S.A. HÂRȘOVA, S.C. METREM S.R.L. BECLEAN, IPROLAM S.A. BUCUREȘTI, UPETROLAM S.A. BUCUREȘTI și LAROMET S.A. BUCUREȘTI. Alături de cele cinci firme expozante în cadrul pavilionului naţional, alte nouă firme româneşti cu finanţare din fonduri proprii au fost prezente în cadrul târgului de la Düsseldorf.

Producătorii români sunt prezenți la ediţia din acest an a târgului alături de firme de top ale industriei de profil, peste 2600 de expozanți din peste 50 de țări, care își prezintă cele mai noi realizări în domeniu pe o suprafață de circa 118.000 mp, în 15 hale expoziționale.

În primele zile ale târgului, pavilionul României a fost vizitat de specialiști interesați de produsele românești, tehnologia după care sunt realizate și detaliile contractuale. Aproximativ 70.000 de vizitatori, specialiști în metalurgie și oameni de afaceri din 130 de țări sunt așteptați să viziteze complexul expozițional Messe Düsseldorf în cele cinci zile ale manifestării.

Desfășurată din anul 1988 și aflată la cea de a 16‐a ediție, Wire & Tube este considerată manifestarea globală cea mai importantă pentru tehnologii din sectorul metalurgic, producerea și prelucrarea de sârme, cabluri și țevi.

Cele mai importante prezențe la actuala ediție sunt din R. F. Germania (626 firme), China (518), Italia (373), Turcia (134), India (132), SUA (120), Marea Britanie și Irlanda de Nord (76), Taiwan (76), Spania (66), Franța (63), Austria (55), Elveția (52), Republica Coreea (50), Olanda (50), Belgia (28), Polonia (26), Cehia (25), Suedia (25), Japonia (20), Canada (19), România (14).

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content