IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Participare românească la târgul HANNOVER MESSE 2018

INFORMARE DE PRESĂ

 

România continuă tradiția participării cu pavilion național la unul dintre cele mai mari târguri internaționale destinate subcontractării, electrotehnicii, construcției de mașini și automatizării, Hannover Messe 2018.

Pe parcursul celor 5 zile de expoziție, desfășurată în perioada 23-27 aprilie, firmele românești participante au expus o gamă variată de produse, de la piese și subansamble turnate sau prelucrate prin diverse metode (strunjire, frezare, etc.), soluții de transport al pieselor, soluții de automatizare și control până la instalații și echipamente de comandă pentru aplicații în domeniul petrolier și energetic.

Reprezentanții companiilor prezente la Hanovra au avut oportunitatea de a-si extinde cota de piata sau de a patrunde pe noi piete, in vederea reducerii dependentei data de un portofoliu restrans. Cu peste 5 milioane de contacte de afaceri stabilite în timpul targului, Hannover Messe atrage companii de top ale industriei si ale tehnologiei informatiei, experti în tehnologie și companii de servicii IT.

În pavilionul național, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în parteneriat cu Federația Patronală din Industria Construcțiilor de Mașini (AFEPA-CM) în cadrul Programului de Promovare a Exportului cu finanțare de la bugetul de stat pe o suprafață de 421 de m.p. au expus 29 firme românești.

Hannover Messe este un târg de nivel internațional, aflat la cea dea 71-a ediție, dedicat industriei constructoare de mașini și automatizării. Târgul a reunit în acest an circa 5.000 de expozanți din 75 de țări și un număr de cca. 200.000 de vizitatori. Importanța acestui târg a fost marcată și de prezența doamnei Angela Merkel – cancelar al Germaniei și a domnului Enrique Peña Nieto – președintele Mexicului.

Companiile românești care au beneficiat de Programul de Promovare a Exportului la Hannover Messe sunt: AATEQ SRL, ADONIS SOFTWARE SRL, ASTI AUTOMATION SRL, ASTI CONTROL SA, AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE SA, CADITEC SRL, CD SENSORIC SRL, ELECTRIC GROUP SRL, ELECTROTEL SA, ICPE ACTEL SA, ICPE BISTRITA SA, INGINERIE SI TEHNOLOGIE INDUSTRIALA ELECTRA SRL, INTREPRINDEREA METALURGICA PENTRU AERONAUTICA METAV SA, IT SIX GLOBAL SERVICES SRL, METAL FORTEX SRL, METAL TECH PRECISION PARTS SRL, OCTAVIC PTS SRL, OPTIMYZE CONSULTING SRL, PLASMATERM SA, PROINVEST GROUP SRL, SELWERK SRL, SENSY TOUCH SRL, SKB PROD SYSTEMS SRL, SIMCONTROL SOLUTIONS SRL, S_IND PROCESS CONTROL SRL, SMART ID DYNAMICS SA, SPECTRALINK SA, TREMEND SOFTWARE, CONSULTING SRL, ZYNK SOFTWARE SRL.

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content