IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

INVITAȚIE DE PRESĂ

Stimați colegi,

 

Vă invităm să participați la lansarea ediției de anul acesta a Schemei de Ajutor de Stat instituită prin  H.G. 807, ce va avea loc miercuri, 16 mai 2018, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului, ora 09:30, intrarea C1.

Evenimentul, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, are loc în prezența Președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, a Prim-Ministrului României, doamna Vasilica Viorica Dăncilă, a Ministrului pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea  și a reprezentanților mediului de afaceri intern și extern.

Schema de ajutor de stat se înscrie pe linia suportului pe care Guvernul României îl acordă atât comunității de business autohtonă, cât și reprezentanților mediului străin de afaceri, pentru dezvoltarea de noi afaceri în România sau extinderea capacităților de producție deja existente.

Cu această ocazie, vor fi readuse în atenția întreprinzătorilor români și străini măsurile și instrumentele puse la dispoziția lor de statul român pentru dezvoltarea unor mari proiecte investiționale va fi readus.

In cazul în care doriți să participați, dar nu sunteți acreditați la Palatul Parlamentului, pentru a vi se permite accesul la eveniment, Biroul de Presa al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a transmis la departamentul de specialitate al Camerei Deputaților, lista jurnaliștilor acreditați la minister. Vă rugăm să aveți la dumneavoastră CI/BI și legitimația de jurnalist avizată la zi.

 

Vă așteptăm!

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content