IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă

INVITAȚIE DE PRESĂ

Stimați colegi,

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat organizează, în perioada 25-29 iunie a.c., Săptămâna Diplomației Comerciale, reuniune a principalilor actori din sfera economică și comercială.

Principalele teme aflate pe agenda discuțiilor ediției din acest an a reuniunii sunt: recentele evoluții ale economiei mondiale și impactul acestora asupra relațiilor economice externe ale României, perspectiva preluării Președinției Consiliului UE de către România în primul semestru al anului 2019, precum și procesul BREXIT.

Vă invităm să participați la deschiderea oficială a evenimentului, ce va avea loc luni, 25 iunie a.c., la Academia de Studii Economice din București – Aula Magna, cu începere de la ora ora 8:45, în prezenţa ministrului pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea.

Vă așteptăm la panelul de deschidere a reuniunii, „Diplomația Comercială – Provocări și oportunități în contextul internațional actual”, ce va avea loc în intervalul 09:00 – 11:30.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai comunității de afaceri, consilieri economici din rețeaua de reprezentare externă a MMACA, reprezentanți diplomatici ai partenerilor comerciali ai României, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale.

 

Biroul de presă al Ministerului

pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content