IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Participare românească la târgul internaţional FN PLATFORM/ WWD MAGIC

INFORMARE DE PRESĂ

 

Șapte producători români au participat la târgul internaţional pentru produse de îmbrăcăminte, marochinărie și accesorii FN PLATFORM/ WWD MAGIC, desfășurat la Las Vegas, în perioada 13-15 august.

 

Angela International SRL, Coridaknit Design SRL, Flori De Ie SRL, Hardcore Fashion SRL, Taf & Laina Partners SRL, Taf Romania Expert SRL, Timo Pro Consulting SRL, au expus în trei dintre expozițiile organizate de către UMB Fashion și anume: FN PLATFORM și WWDMAGIC din Las Vegas Convention Center precum și PROJECT din Mandalay Bay Convention Center.

 

Participarea firmelor româneşti la evenimentul de la Las Vegas a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în colaborare cu asociația Sfera Factor, în cadrul Programului Național de Promovare a Exportului, cu finanțare parțială de la bugetul de stat.

 

FN PLATFORM a fost locul de întâlnire pentru liderii globali în domeniul încălțămintei, unde branduri de încălțăminte din mai mult de 30 de țări au expus 7 stiluri de produse foarte variate, de la lux, la stilul de viață obișnuit.

 

WWDMAGIC a reunit cele mai căutate branduri și cei mai buni designeri din industria de îmbrăcăminte și accesorii.

 

PROJECT este cel mai important eveniment contemporan de modă la care s-au prezentat colecții vestimentare bărbătești, create de designeri renumiți.

 

Magic Las Vegas este unul dintre cele mai mari târguri de fashion din Statele Unite ale Americii, reunind în fiecare an designeri din întreaga lume. La ediția 2018 au fost organizate 19 expoziții, în patru locații, în cadrul cărora au expus circa 2.200 de participanţi.

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

                                                                                     Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content