IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Târgul internaţional „MidsizeEnterprise Summit Fall”

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Paisprezece firme românești au participat, în perioada 16-18 septembrie a.c., la târgul internaţional „MidsizeEnterprise Summit Fall” organizat la San Diego, California, SUA și destinat promovării de produse și servicii software specifice sectorului IT. Secretarul de stat Gabriela Mihaela Voicilă a promovat, împreună cu delegația română, produsele și serviciile software românești, sub brand-ul de țară „RomaniaIT”.

Accesa IT Consulting Srl, Assist Software Srl, Cososys Srl, Direct Consulting Services International Srl, Docprocess Srl, 4e Software Srl, Euro – Testing Software Solutions Srl, Fortech Srl, Holisun Srl, One-IT Srl, R.A.I. Software Srl, Ropardo Srl, Roweb Development Srl și Tremend Software Consulting Srl și-au prezentat oferta de produse şi servicii în fața unui public foarte specializat, cu nivel înalt de așteptări, alături de expozanți din SUA, Israel, Mexic, Brazilia, Argentina, Uruguay, Costa Rica.

În alocuţiunea sa din cadrul ceremoniei de deschidere, al cărei sponsor unic a fost România, secretarul de stat Gabriela Mihaela Voicilă a promovat nivelul de performanţă atins de către companiile autohtone participante, performanță susţinută, de afltfel, de declaraţiile partenerilor americani ce derulează afaceri cu firmele româneşti.

Prezent la târg, alături de delegaţia română, consulul general al României la Los Angeles, Cosmin Dumitrescu, a evidenţiat dimensiunea dată parteneriatului strategic dintre cele două ţări de dezvoltarea relaţiilor economice, îndeosebi în domeniul tehnologiilor avansate.

Târgul internaţional „MidsizeEnterprise Summit Fall”, eveniment de afaceri select, este organizat într-un format specific american, ce favorizează networking-ul şi crearea de relaţii de afaceri.

Prezenţa României la eveniment a fost asigurată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Programul de Promovare a Exportului, cu finanţare parţială de la bugetul de stat, în parteneriat public-privat cu ATIC (Asociaţia pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii din România). Expozanţii români au beneficiat de pachete integrate, care au cuprins toate facilităţile necesare – stand amenajat, board-room, întâlniri cu analişti, opţiuni de reclamă etc.

 

Biroul de Presă
Ministerul pentru Mediul de Afaceri,
Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content