IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Participare românească la salonul de moda de la Paris

INFORMARE DE PRESĂ

Colaborări importante şi noi oportunități de export, precum şi o creştere a vizibilităţii produsului românesc – acestea sunt obiectivele firmelor din industria uşoară participante la unul dintre cele mai prestigioase Saloane internaționale de modă, „Première Vision” Paris, care se desfăşoară în perioada 19-21 septembrie a.c.

All CIO INVEST SRL, ART LIMITED SRL, BIARONE TEHNO SRL,  CONFLUX SA, CRISTIAN ABC SRL, EUROCONF SA, KASIOVA COM SRL, KATTY FASHION SRL, DATSA TEXTIL SRL, ANABEL INTERNATIONAL SRL, ANDRADE TEXTILE SRL, PASMATEX SA, MARCOLEV EXIM SRL, TARNAVA SA şi CONF RICAMI NADA SRL expun creații din industria vestimentară alături de alți 1.725 expozanți din 50 de ţări, în cadrul diferitelor secţiuni ale târgului: Yarns, Fabrics, Leather, Designs, Accessories.

Creatorii români prezenți la Salon au avut întâlniri cu firme de distribuție, atât din Franța, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca şi alte țări europene, dar şi din Africa si Orientul Mijlociu, precum şi cu reprezentanți ai presei de specialitate.

Prezenţa românească la unul dintre cele mai prestigioase Saloane internaționale de modă, alături de experiența acumulată în competiția cu ţări recunoscute în domeniu, aduce un beneficiu important producătorilor români, generând posibilităţi reale pentru creșterea exporturilor românești de îmbrăcăminte şi pentru identificarea unor noi oportunități de atragere de investiții.

Salonul Première Vision, a cărui temă principală din acest an a fost „Inovaţia” şi care sprijină profesioniștii internaționali de modă în definirea colecțiilor pentru primăvara 2019, se desfășoară la Parc des expositions de Paris-Nord Villepinte. Pariciparea românească la evenimentul de la Paris este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, în colaborare cu Federația Patronală a Industriei Ușoare (FEPAIUS).

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content