IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Noutăți

INVITAȚIE DEZBATERE PROIECT OUG START-UP NATION 2018

În vederea pregătirii deschiderii apelului de proiecte pentru programul Start-up Nation 2018, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a publicat în transparență decizională PROIECTUL ORDONANŢEI DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 10/2017 pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, cu modificările și completările ulterioare.

Cu această ocazie, Ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat invită societățile de consultanță interesate la o dezbatere, la sediul ministerului din Calea Victoriei, nr. 152, Sector 1, București, în data de 9 octombrie, ora 10.00.

Având în vedere capacitatea redusă a spațiului în care va avea loc dezbaterea, primele 40 de societăți de consultanță interesate vor primi confirmare de participare pe adresa de e-mail, confirmare necesară în vederea accesului în minister.

Accesul este permis pentru un singur reprezentant al firmelor interesate!

Solicitările vor fi trimise pe adresa birou_presa@imm.gov.ro 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content