IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Designeri români de bijuterii s-au lansat pe piaţa internaţională în cadrul târgului internațional “SIERAAD Internațional Jewellery Art Fair” – Amsterdam

INFORMARE DE PRESĂ

 

Opt firme româneşti de profil au participat, în perioada 8-11 noiembrie a.c., la Amsterdam, la unicul târg de artă şi bijuterie contemporană din Olanda, alături de artiști şi designeri de artă din întreaga lume.

Expozanții români au analizat împreună cu parteneri străini cele mai noi tendinţe din domeniu, precum și oportunităţile de promovare a brandului şi numelui creatorului și de creştere a vizibilității pe piaţa internaţională. Preocuparea pentru valoarea, originalitatea şi calitatea produselor realizate a fost, de asemenea, o temă reluată în cadrul discuţiilor purtate de expozanţii români, pe perioada târgului, cu celebrităţi, consumatori finali, jurnalişti, bloggeri.

SIERAAD este un târg special în peisajul expoziţional internaţional, în cadrul căruia artiştii își vând direct bijuteriile unice, personalizate și artizanale. Designeri de artă din toate colțurile lumii, inclusiv designeri din mediile academice internaționale, au expus lucrări inedite. De  asemenea, au fost prezentate piese de artă tradiționale, produse de creatori contemporani din aur și argint.

Bijuteriile au fost promovate ca piese de artă în care ideile sunt concretizate în materiale precum cauciucul, textilele, lemnul sau ceramica, dar și în argint și aur.

Expoziţiile în cadrul acestei a șaptesprezecea ediţii a SIERAAD au fost însoţite de o serie de conferințe și prezentări.

Prezenţa firmelor româneşti de profil la “SIERAAD Internațional Jewellery Art Fair” a fost asigurată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Programul de Promovare a Exporturilor 2018, în parteneriat public-privat cu structura asociativă – Romanian Contemporary Jewelry (ARCJ).

Producătorii români participanţi la târgul de la Amsterdam au fost JEWELAND SRL, RB DESIGN SRL, KATART SRL, THE KEY ADV SRL, SERVICE GRUP ACTIV CONCEPT SRL, SELECT DESIGN STUDIO SRL-D, GI BY ME SRL, LUPU STUDIO SRL-D.

 

Biroul de Presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content