IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Înfiinţată prin Start-Up Nation, Provizii de iarnă SRL continuă parteneriatul cu MMACA în cadrul Programului de internaţionalizare

Societatea Provizii de iarnă SRL şi-a promovat produsele traditionale românesti în cadrul târgului de produse organice CHINA INTERNATIONAL ORGANIC & GREEN FOOD EXPO 2018 (CIOGE), desfăşurat la Beijing, în perioada 16-18 noiembrie a.c. “Obiectivul nostru a fost acela de a intra cu produsele noastre pe piaţa asiatică”, au declarat reprezentanţii firmei.

Produse manual la Petrila, Hunedoara, fără coloranţi şi conservanţi, zacusca de vinete, zacusca de ghebe, zacusca de fasole, magiunul de prune cu nuci, dulceaţa de măcese, dulceaţa de zmeură, dulceaţa de afine au stârnit interesul comercianţilor şi proprietarilor de magazine din China. Discuţiile demarate la Beijing au continuat după finalizarea târgului, urmând să fie încheiate înţelegeri ferme.

“De Programul de internaţionalizare am aflat de pe pagina de internet a ministerului, anul trecut participand la un târg de turism cu altă societate a noastră, la Rimini, în Italia”, au declarat reprezentanţii firmei.

Societatea Provizii de iarnă SRL a luat fiinţă în anul 2017, prin programul Start-up Nation.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content