IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Produse alimentare româneşti, 100% naturale, prezente la cel mai mare târg internațional vegan din Europa prin Programul de Internaționalizare

”Programul de Internaționalizare este un program foarte util antreprenorilor, folositor atâta timp cât respectă dorințele şi cerințele IMM-urilor din România”, au declarat reprezentanţii firmei Ecotravio.

Beneficiară a ediţiei din 2017 a Programului de Internaționalizare, firma bihoreană Ecotravio SRL a fost unica societate comercială din România care a participat, la târgul alimentar Veganfach, desfăşurat la Köln, în perioada 3-4 noiembrie 2017.

Specializată în achiziționarea şi prelucrarea legumelor, fructelor şi a ciupercilor de pădure, firma bihoreană Ecotravio SRL a expus, alături de alte peste 113 firme de profil alimentar din Europa și din afara UE, o linie de produse 100% naturale, sănătoase si ușor de pregătit, fără coloranți sau conservanți adăugați.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content