IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

OLSON ENGINEERING:”Am reușit, să câștigam încrederea posibililor parteneri în capabilitățile noastre de producție”

Piesele auto fabricate de producătorul român OLSON ENGINEERING, s-au bucurat de o vizibilitate crescută prin Programul de internaţionalizare gestionat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Olson Engineering S.R.L. a participat, prin Programul de Internaționalizare 2017, la târgul InterClassics Brussels, organizat de către MECC Maastricht la Expo Brussels, în perioada 17 – 19 noiembrie 2017.

„Principalul nostru obiectiv a fost promovarea calității produselor fabricate de noi”, au declarat reprezentanţii firmei despre prezenţa lor la manifestarea expoziţională de la Bruxelles. „Am reușit, astfel, să câștigam încrederea posibililor parteneri în capabilitățile noastre de producție şi am avut numeroase contacte cu companii care se ocupa cu restaurări de autovehicule, precum şi cu persoane fizice care şi-au arătat interesul pentru produsele noastre.”

Din finanţarea obţinută prin Programul de Internaționalizare, producătorul român a realizat și un site de prezentare a firmei, crescând numărul de solicitări pentru produsele oferite, precum şi vizibilitatea acestora pe plan internațional.

„Am aflat de programul de internaționalizare din două surse: de pe Facebook şi de la consultantul nostru pe probleme de fonduri nerambursabile. Considerăm că este un program foarte util”, au declarat reprezentanţii firmei.
Compania Olson Engineering a fost înființată în anul 2013. Activitatea a început prin producţia de piese pentru modelele Renault 5 Alpine, Renault 8 Gordini, Renault 12 Gordini, Renault Dauphine Proto, Alpine A110 – 1600 – 1800cc. „În atelierul nostru ne ocupăm de traseul complet al unei idei, de la design și proiectare până la producția matrițelor și a pieselor finite destinate automobilelor.”

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content