IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Tipărituri româneşti, promovate în Ungaria prin Programul de internaţionalizare

Beneficiară a Programului de internaţionalizare, firma Social Logical Solutions SRL a participat, în cadrul ediţiei 2017 a acestuia, la misiunea economică Inovatorium, dedicată companiilor din domeniul industriilor creative, tiparului digital, fotografiei şi publicităţii, care s-a desfăşurat în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie 2017, în Ungaria.

”Prin participarea la misiunea economică din Ungaria şi întâlnirile B2B pe care le-am avut acolo am avut oportunitatea să ne promovăm produsele și să facem schimb de experienţă cu parteneri străini. Dezvoltarea mai rapidă de parteneriate în afara țării este unul dintre beneficiile obținute în urma accesării Programului de Internaționalizare”, au declarat reprezentanții companiei. 


Produsele prezentate de firma clujană, cum ar fi calendarul și albumul “Clujul, oraşul din inima Transilvaniei”, au trezit interesul audienţei, atât datorită poveştii, cât şi tehnicii de realizare. În urma misiunii au fost demarate discuții concrete referitoare la promovarea acestor două produse în mediul digital.


Împreună cu ceilalţi participanţi la misiune, Social Logical Solutions SRL a convenit, de asemenea, realizarea unei strategii de cooperare între oamenii de afaceri din Cluj şi cei din Ungaria în domeniul publicităţii şi a activităţilor de printare.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content