IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Consultantul român HAPTIC R&D CONSULTING SRL a devenit partener în proiecte internaţionale majore în domeniul medical şi farmaceutic

Beneficiară a ediţiei 2018 a Programului de Internaționalizare, firma HAPTIC R&D CONSULTING SRL a participat la ”The Saudi International Pharma and Medlab Expo 2018”, desfăşurată în perioada 19-21 noiembrie a.c., atât ca expozant cât și ca partener media.

„Prin participarea la această expoziție am următit două obiective majore: acela de a onora parteneriatul media cu organizatorul expoziției – First Arabia şi de a identifica noi proiecte şi produse din domeniul medical şi farmaceutic pe care să le preluăm în portofoliul nostru”, a declarat reprezentantul firmei.

În urma participării prin Programul de Internaționalizare la ”The Saudi International Pharma and Medlab Expo 2018” HAPTIC R&D CONSULTING va semna un Memorandum de Înţelegere în domeniul ingineriei medicale cu un partener arab. „Proiectul se află în faza de prefezabilitate şi le-am propus să ia în considerare şi Bucureștiul, HAPTIC urmând să facă o simulare în această privinţă”, au declarat reprezentanţii firmei.

Un alt obiectiv urmărit prin accesarea Programului de internaționalizare şi prezenţa la expoziţie a fost acela de a identifica noi apeluri de finanțare pentru a participa în consorțiu cu un producător pharma din America de Sud, care își dorește elaborarea de noi formule si rețete pentru diversificarea produselor şi comercializarea acestora pe piața europeană.

Participarea consultantului român la expoziția ”The Saudi International Pharma and Medlab Expo 2018” a fost premiată de către organizatorul evenimentului şi firma a fost invitată să reînnoiască parteneriatul media online pentru expoziția de anul viitor.

HAPTIC R&D CONSULTING este o companie de consultanţă în tehnologie şi inginerie, care oferă soluții inovatoare atât pentru domeniul industrial, comercial, dar şi rezidențial. „Obiectivul nostru este transpus într-un mod vizionar de a crea o sinergie intre IMM-uri, organizații şi laboratoare de cercetare şi dezvoltare care să conlucreze împreună la proiecte revoluționare şi inovative. Introducerea noilor tehnologii pe piața de profil, crearea de noi parteneriate media şi publicarea de rapoarte de cercetare piață din diverse domenii industriale.”

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content