IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Noutăți Proceduri in desfășurare

Anunț achiziție publică – Achiziționarea de servicii de organizare evenimente în municipiul București și municipiul Buzău

Pentru perioada în care România va deține Președinția Consiliului UE, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat isi anunta intentia pentru Achiziționarea de servicii de organizare evenimente în municipiul București și municipiul Buzău, în perioada ianuarie – iunie 2019.

In acest sens, ofertantii care doresc inscrierea la ofertare, pot depune ofertele conform specificatiilor si mentiunilor din Invitatia de participare si din Caietul de sarcini.

Ofertele se vor transmite în format letric, în plic închis (pe plicul sigilat se va înscrie “Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Calea Victoriei nr. 152, sector 1, București – Servicii de orgnizare evenimente in contextul exercitarii de catre România a Președinției Consiliului UE in perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2019”, A nu se deschide inainte de data de 15.01.2019, ora 10:00) la sediul autorității contractante din Calea Victoriei, nr. 152, sector 1 – Registratura Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Solicitarile de clarificari vor fi transmise pe adresa de mail: achizitii@imm.gov.ro

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content