IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Noi pieţe de desfacere pentru prăjiturile de casă de la Natural SRL

Am încheiat contracte noi pe piețele în care suntem prezenți – Italia, Irlanda şi Marea Britanie şi am identificat oportunităţi de pătrundere pe noi pieţe, Suedia şi Malta”, au declarat reprezentanții firmei Natural SRL în urma participării la Târgul International SIAL Paris 2018.

Firma românească a fost prezentă la ediţia 2018 a evenimentului expoziţional desfășurat la Paris, în perioada 21-25 octombrie 2018, prin Programul de internaționalizare. „Am aflat de program printr-o informare primită de la Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR) şi am aplicat pentru ediția din 2018”, au declarat reprezentații Natural SRL.

Prin participarea la SIAL, producătorul român de prăjituri a urmărit promovarea produselor sale pe noi piețe şi încheierea de contracte cu noi parteneri, dar şi familiarizarea cu așteptările consumatorului din piețele țintă şi concurenţa existentă în domeniu.

“Am mizat pe succes, dar nu oricum, ci susținut de grijă și ingrediente de cea mai bună calitate, precum și de oamenii care realizează deserturi cu pasiune.”
Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul deserturilor și gustărilor, Natural SRL este cel mai mare producător de prăjituri de casă din România cu un termen de valabilitate de până la 6 luni de zile. „Avem o vastă experiență în domeniul deserturilor și o folosim la crearea rețetelor și tehnicilor noi de producție, îmbinând creativitatea și partea tehnică cu pasiunea pentru munca de zi cu zi.”

NATURAL SRL   http://naturalcompany.eu

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content