IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Lansarea Președinției române a Consiliului UE la Buenos Aires

Ambasada României la Buenos Aires a inițiat seria evenimentelor dedicate marcării Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene. Astfel, în cadrul primei reuniuni lunare a șefilor de misiune organizate la sediul Delegației UE la Buenos Aires, a fost inclus ca prim subiect de discuție prezentarea Priorităților Președinției române a Consiliului UE, prezentare realizată de ambasadorul României.

Evenimentul s-a bucurat de o prezență semnificativă și de un interes real pentru cunoașterea evoluțiilor recente și a abordărilor pe care România le va avea pe perioada Președinției Consiliului UE, în contextul european dificil, marcat mai ales de dosarul Brexit.

Cu acest prilej, a fost convenită prezentarea detaliată a priorităților Președinției române a Consiliului UE în domeniul comercial, cu ocazia reuniunii din 8 februarie 2019 a consilierilor economici și comerciali organizată de către Delegația UE în Argentina.

În aceeași zi, la sediul Ambasadei României la Buenos Aires, au fost prezentate comunității de români care trăiește în capitala Argentinei prioritățile și mecanismul european de luare a deciziilor, aferente politicii comerciale comune.

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content