IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Perspective de dezvoltare pe piața belgiană pentru produsele şi serviciile Graphtec, prin Programul de internaționalizare implementat de MMACA

Beneficiară a ediţiei 2017 a Programului de internaţionalizare, compania Graphtec a reprezentat piaţa românească de mobilier comercial şi semnalistică în cadrul unei misiuni economice, organizată, la Bruxelles.

„Despre Programul de internaţionalizare am aflat printr-o informare de la Camera de Comerţ din Prahova”, au declarat reprezentanţii companiei.

În cadrul întâlnirilor și conferințelor cu comunitatea locală de afaceri, dar și cu oficialități ale Parlamentului European şi ai Comisiei Europene, compania românească a identificat atât modalităţi concrete de a promova mesajul, povestea, intenția și produsele Graphtec în ţările de interes, cât şi parteneri pentru a-şi plasa produsele și serviciile pe piața din Bruxelles.

„La Bruxelles am reușit să ne creăm o viziune nouă în legătură cu afacerile viitorului, dar şi cu oportunitățile pe care le putem accesa pentru a continua procesul de internaționalizare a afacerii noastre”, au declarat reprezentanţii firmei.

Graphtec asigură soluții complete integrate all-in-one în producția de mobilier comercial și semnalistică customizată, susţinute de expertiza fundamentată, inovaţie şi smart design (estetic, funcţional şi sustenabil).

Filmuleţ de prezentare Graphtec:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=zItbA2QsSxc

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content