IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Reprezentantul BPCE Baku prezintă prioritățile PRES RO 2019 în domeniul politicii comerciale comune

La sediul Delegației Permanente a UE la Baku, a avut loc la data de 29 ianuarie 2019, prima reuniune din acest an a consilierilor economici din statele membre UE prezenți în Azerbaidjan. La solicitarea Biroului de promovare comercială și economică Baku (BPCE Baku), pe ordinea de zi a fost inclusă prezentarea priorităților în domeniul comercial ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Prezentarea priorităților a fost susținută de către reprezentantul BPCE Baku și a cuprins obiectivele principale pe care România le propune pe durata mandatului de Președinție a Consiliului Uniunii europene.

Cei peste 20 de participanți din 16 state membre au apreciat prezentarea efectuată, arătându-se interesați de prioritățile ambițioase urmărite în domeniul politicii comerciale comune.

Alte subiecte de interes pentru consilierii economici din statele membre UE aflate pe agenda de lucru au fost: prezentarea activităților premergătoare Forumului de afaceri UE – Azerbaidjan care este organizat anual de către Camera de Comerț Azerbaidjan – Germania, prezentarea activităților curente și de perspectivă ale Băncii Europene de Investiții în Azerbaidjan și prezentarea situației curente a relațiilor comerciale UE – Azerbaidjan.

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content