IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Compania Tabere Straja – noi contracte internaționale prin Programul de internaţionalizare

Beneficiară a ediţiilor din 2017 şi 2018 ale Programului de Internaţionalizare, firma TABERE STRAJA a participat, în 2017, la Târgul internaţional de turism WTM LONDON, iar în 2018, la târgul de medicină Medica din Düsseldorf.
În urma acestor experienţe internaţionale, organizatorul de tabere de nutriţie şi tabere de mişcare a încheiat contracte cu agenţii de turism şi clinici medicale.
„Principalul nostru obiectiv în participarea la aceste târguri a fost să promovăm pe plan internațional taberele de aventură şi de schi pe care le organizăm”, a declarat Marius Fodoran, coordonatorul taberelor din Straja. El a propus, de asemenea, agențiilor de turism şi clinicilor medicale să-şi dezvolte serviciile în România, cu precădere pe Valea Jiului. „Schimbul de experiență cu firmele de același profil din alte ţări a fost un alt obiectiv.”
Despre PINT, organizatorii Taberelor Straja au aflat de pe site-ul www.aippimm.ro, despre care au declarat că îl consultă periodic pentru a fi la curent cu programele guvernamentale de susținere a firmelor.
Firma S.C. TABERE SCHI S.R.L. este organizatoare de tabere de schi şi tabere de nutriție.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content