IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Inovaţia românească din zona de business intelligence, apreciată la RegTech Rising Summit London

Beneficiind de Programul de internaționalizare, implementat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, compania românească Reporting Center (www.reportingcenter.ro) şi-a promovat, la nivel internațional, în cadrul târgului RegTech Rising, desfășurat în perioada 3-5 decembrie 2018, la Londra, produsele şi serviciile în domeniul business intelligence.

Reprezentanții firmei au prezentat unei audiente internaționale specializate aplicația software proprie de raportare bancară, Elite Reporting Platform, care a stârnit interesul participanților și a generat contacte concrete cu reprezentanți ai băncilor prezente la eveniment.

„Participarea noastră la acest târg ne-a oferit, de asemenea, șansa de a vedea şi alte soluții dezvoltate de principalii noștri competitori, astfel încât acum știm cum să poziționăm inovația noastră în context internațional”, a declarat Elena Unciuleanu, directorul executiv al firmei.

Despre Programul de internaționalizare, reprezentanţii Reporting Center au aflat prin Smart Alliance Innovation Cluster.

Înființată în 2015, Reporting Center este expresia naturală a inovației în materie de Business Intelligence din România. Implementând soluții software de raportare statutară de înaltă complexitate pentru opt bănci din România și Moldova, Reporting Center este singura companie din România care este formată în exclusivitate doar din „purple experts” – dezvoltatori de software cu experiență dobândită de analiză de business.
Strategia Reporting Center pentru următorii ani este să își sprijine clienții în procesul unei tranziții stabile de la soluții Business Intelligence către zona de Predictive Analytics, trecând din analiza descriptivă, prin diagnoză, la cea predictivă cu prescripție.
Reporting Center este determinată să devină un jucător global și se poziționează ca un partener de încredere pentru companiile românești care vor să se extindă internațional.

#internationalizare

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content