IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Prezentarea la Moscova a priorităților Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în domeniul politicii comerciale

Reprezentantul Biroului de promovare comercială și economică Moscova (BPCE Moscova) a prezentat prioritățile în domeniul politicii comerciale ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene cu ocazia reuniunii lunare a consilierilor economici din statele membre UE, organizată de către Delegația UE în Federația Rusă, la data de 24 ianuarie 2019.

Prezentarea susținută de către reprezentantul BPCE Moscova a fost urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri care a suscitat un interes real din partea reprezentanților statelor membre UE.

În aceeași zi, Ambasadorul României în Moscova a susținut la sediul Delegației UE în Federația Rusă o conferință de presă privind prioritățile generale ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Acțiunea menționată a contribuit la conturarea imaginii pozitive a Președinției române la Consiliul Uniunii Europene, urmând să continue organizarea pe plan local a unor astfel de evenimente pe toată durata mandatului PRES RO 2019.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content