IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Prezentarea priorităților în domeniul comercial ale Președinției României a Consiliului UE la Roma și New Delhi

Implicarea activă a consilierilor economici din rețeaua externă a Ministerului pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în cadrul evenimentelor dedicate mandatului de 6 luni al Președinției române a Consiliului UE continuă și în luna februarie prin prezentarea priorităților în domeniul comercial la Roma și New Delhi.

Astăzi, 7 februarie 2019, consilierii economici care activează în cadrul Ambasadelor României în Italia și India, participă la două evenimente în care au rolul de a prezenta prioritățile pentru cele 6 luni de mandat.

Reprezentanța Comisiei Europene în Italia organizează un eveniment cu participarea reprezentantului Biroului de Promovare și Cooperare Economică din cadrul Ambasadei României la Roma. Cu această ocazie este prezentat programul Președinției României a Consiliului UE.

De asemenea, cu ocazia reuniunii consilierilor economici din statele membre ale UE acreditați în India, Biroul de Promovare și Cooperare Economică New Delhi susține o prezentare pe această temă.

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content