IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Prezentarea priorităților României la Consiliul Uniunii Europene în domeniul politicii comerciale la sediul delegației UE din Tirana

Marți, 5 februarie 2019, la sediul Delegației UE din Tirana, reprezentanții Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat au prezentat prioritățile Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în domeniul politicii comerciale, în cadrul reuniunii consilierilor economici ai statelor membre UE.

La reuniune au fost prezenți reprezentanți ai statelor membre, precum și șefa Secției de Politică, Economie și Informare a Delegației UE, Monika Bylaite. Prezentarea a făcut referire la reuniunea Sub-Comitetului pentru comerț, industrie, vamă și taxare, eveniment de interes, care urmează a fi organizat la Bruxelles.

Prezentarea priorităților a fost receptată pozitiv de către participanți, care au asigurat reprezentantul României de deplinul sprijin în realizarea cu succes a acestui exercițiu al politicii comerciale și economice a UE.

Balcanii de Vest, ca parte a politicii de vecinătate a UE, reprezintă o prioritate a Președinției României la Consiliul UE, mai ales în contextul asigurării unui climat favorabil dezvoltării comerțului internațional în sud-estul Europei.

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content