IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA Programul de internaționalizare 2018

Noi clienţi şi parteneri internaţionali pentru producătorul român SCANDIA FOOD, prin Programul de internaţionalizare

Firma românească S.C. SCANDIA FOOD S.R.L. a participat, prin Programul de internaționalizare, a cărui beneficiară a fost în anul 2018, la Salonul internațional de produse alimentare SIAL Paris (21-25 octombrie 2018), cel mai important eveniment expozițional dedicat industriei agroalimentare mondiale.

Prezentă la târg alături de alţi 7.000 de expozanți din peste 100 ţări, compania românească şi-a prezentat produsele în faţa a cca. 160.000 de profesioniști, printre care a identificat atât noi parteneri de afaceri, cărora le-au trimis oferte concrete şi studii de fezabilitate, cât şi noi clienţi, care au achiziţionat produse SCANDIA.

Documentarea realizată cu privire la specificul pieței alimentare franceze, în vederea consolidării afacerilor în Franța, a fost un alt beneficiu al participării la SIAL 2018 pentru SCANDIA FOOD, care şi-a propus extinderea portofoliului de produse şi demararea unor proiecte de inovație.

„Despre Programul de internaţionalizare, am aflat din informarea primită de la Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc”, au declarat reprezentanții firmei despre programul derulat de MMACA.

Scandia Food este lider pe piața conservelor pe bază de carne din România, conducând detașat categoria pateului cu ficat, cu o cotă de piață în volum de peste 46% (sursă: AC Nielsen, 2014) și acoperind şi alte segmente precum pate vegetal, carne și mâncare la conservă. În anul 2010, s-a extins cu două noi linii de business: restaurant quick service și producție de mezeluri.

Scandia Food deține în prezent un portofoliu de mărci cu o notorietate foarte bună în rândul consumatorilor: Scandia Sibiu, Bucegi sau Sadu.

S.C. SCANDIA FOOD S.R.L.
www.scandia.ro

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content