IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
PRESRO2019

Prezentarea priorităților în domeniul comercial ale Președinției României a Consiliului UE la Haga

La data de 11 februarie 2019 a fost organizat, la Haga, evenimentul dedicat lansării Priorităților și Programului Președinției României la Consiliul UE.

La eveniment a participat, în calitate de oaspete special, directorul adjunct Hans Peter van der Woude, șeful secției Politici Comerciale din cadrul Direcției Generale Relații Economice Internaționale și Asistență pentru Dezvoltare din Ministerul Afacerilor Externe al Olandei.

La evenimentul organizat la sediul Ambasadei României la Haga au participat un număr de 25 de reprezentanți ai misiunilor diplomatice ale statelor membre UE acreditate la Haga și ai Comisiei Europene.

Reprezentantul Biroului de Promovare Comercial – Economică din cadrul Ambasadei României la Haga a prezentat prioritățile Președinției române a Consiliului UE în domeniul comercial. De asemenea, s-a agreat organizarea constantă a unor briefing-uri cu privire la poziția Olandei pe tematici comerciale. În continuare, directorul adjunct Hans Peter van der Woude a prezentat atribuțiile secției pe care o coordonează și dosarele de actualitate.

Diplomații prezenți la acest eveniment au apreciat organizarea acestei reuniuni, în special privind agrearea organizării unor briefing-uri sectoriale privind politica comercială pentru prima oară la Haga, pe perioada Președinției României a Consiliului UE.

De asemenea, recepția oferită de Biroul de Promovare Comercial – Economică la finalul evenimentului a constituit o oportunitate de networking între participanți și relaționarea directă cu Hans Peter van der Woude.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content